SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI

Chcę otrzymać ofertę

BRZEZIŃSKA 76
41-902  Bytom, 
NIP: 626-118-92-41   

Na rynku 15 lat, w Oferteo 7 lat.
Ostatnie logowanie: 2016-11-28 15:04

4.61 
4 minuty temu  E****** złożył ofertę
6 minut temu  E****** złożył ofertę
7 minut temu  K****** złożył zapytanie
7 minut temu  L****** złożył zapytanie
9 minut temu  R****** złożył zapytanie
10 minut temu  U****** złożył ofertę
10 minut temu  K****** złożył zapytanie
11 minut temu  P****** złożył ofertę
11 minut temu  Ł****** złożył zapytanie
12 minut temu  P****** złożył zapytanie
14 minut temu  T****** złożył ofertę
17 minut temu  T****** złożył ofertę
19 minut temu  k****** złożył zapytanie
20 minut temu  k****** złożył zapytanie
20 minut temu  d****** złożył zapytanie
20 minut temu  T****** złożył ofertę
22 minuty temu  R****** złożył zapytanie
23 minuty temu  D****** złożył ofertę
29 minut temu  b****** zarejestrował się
22 minuty temu  B****** złożył ofertę
24 minuty temu  P****** złożył ofertę
24 minuty temu  J****** zarejestrował się
27 minut temu  P****** zarejestrował się
23 minuty temu  W****** zarejestrował się
26 minut temu  Ż****** zarejestrował się
30 minut temu  u****** zarejestrował się
24 minuty temu  T****** zarejestrował się
24 minuty temu  P****** zarejestrował się
26 minut temu  M****** zarejestrował się
22 minuty temu  m****** zarejestrował się

Opinie

Firma SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI jest polecana przez Klientów i Partnerów biznesowych. Dlatego otrzymała Certyfikat Polecają Nas Klienci.

Otrzymaj Certyfikat Polecają Nas Klienci

Jesteś zadowolonym Klientem firmy SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI?

Dodaj swoje referencje

Dorota G., Bobrowniki, 2016-03-01

PROFESJONALNA, WSPÓŁPRACA FANTASTYCZNA - zawsze dostawa o czasie i co jest najważniejsze, że Firma nie oszukuje na wadze. SUPER FIRMA, GODNA POLECENIA.

Grzegorz K., OPAŁ DOMINEX, Bytom, 2014-09-15

Towar najwyższej jakości, miła współpraca, obsługa klienta, a głównie rzetelność i uczciwość. Polecam.

Powiązane produkty i usługi: wegiel ekogroszek, wydobycie węgla, barlinek pellet, składy opału, ceny opału, wegiel ekogroszek Bytom, wydobycie węgla Bytom, barlinek pellet Bytom, składy opału Bytom, ceny opału Bytom

Zobacz także dostawcy ekogroszku z miasta Bytom i opinie o nich.

Wojciech T., Katowice, 2013-08-12

Polecam tę firmę. Kupiłem ekogroszek, super jakość węgla w 100 procentach pozytywna, komunikacja również w porządku. Polecam i pozdrawiam!

Janusz T., olsztyn, 2013-07-16
Kupię ekogroszek workowany, ilość 3 tony

dzięki za ofertę ale już kupilem

cezary w., zawiercie, 2012-09-19

Bardzo słowny i solidny sprzedawca!!! ekogroszek suchy ,czysty bez miału .cena z transportem bardzo dobra.Kontakt z Kirownikiem składu opałowego(panem Michołkiem) jak i z kierowcą bardzo dobra .Bardzo miła obsługa polecam !!! Jakość Eko-groszku jeszcze nie sprawdzona bo jeszcze sezon grzewczy nie rozpoczęty

Krystyna P., Pasłek, 2012-08-28

Pierwszy raz kupiłam węgiel w tej firmie i szczerze polecam sprzedawcę! Widać, że faktycznie ekogroszek jest pierwszej jakości, (parametry wg kopalni: 5-25), bryłki pięknie błyszczą,są bez zanieczyszczeń i jest suchy. Kupiony pod koniec sierpnia.

Grzegorz C., Częstochowa, 2012-08-27
Kupię miał z dostawą w ilości 7 ton

Firma godna polecenia zamówiłem 7 ton miału,dostawa według ustaleń,miał przyjechał suchy,kontakt ze sprzedawcą jak i z pracownikami bardzo dobry.Jakość ocenie w sezonie grzewczym jeżeli będzie spalał się dobrze na pewno będę kontynuował u nich zakupy!!!

Renata B., Dębowiec, 2012-08-16
Kupię 3 tony węgla groszek z dostawą

firma godna zaufania, przywóz węgla w dniu złożenia zamówienia, super kontakt ze sprzedającym. Polecam!

Maciej K., Kamionka, 2012-08-11

kontakt z firmą OK, dostawa towaru szybka, ekogroszek został dostarczony wilgotny ale po wysuszeniu pali się bardzo dobrze, nie ma spieków i nie bryluje się. Polecam sprzedającego

Stanisław M., Żurowa, 2012-07-27
Kupię 5 ton ekogroszku workowanego + dostawa

Szybka i solidna dostawa ekogroszku.Transakcja przebiegła wzorowo. Gorąco polecam.

Paweł O., Katowice, 2012-07-26

Podczas całej transakcji, od momentu przesłania oferty do otrzymania faktury byliśmy w stałym kontakcie telefonicznym, informowany byłem o każdym ruchu zamówionego przeze mnie towaru, który nie różnił się niczym od tego, opisanego w ofercie. Firmę będe polecał innym osobą.

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 30.07.12 07:51:36.826

Dziękujemy za komentarz. kontakt również z klientem pozytywny płatność i zamówienie bez problemów. Polecam klienta.…

Lesław P., Kraków, 2012-07-22

zamówienie zrealizowane terminowo,bez żadnych problemów ,jakość towaru ocenię w sezonie grzewczym.Oczywiście polecam!

Tadeusz S., Rybnik, 2012-07-02
Kupię 3t suchego ekogroszku

Polecam ww Firmę !!! Dostawa zgodnie z zamówieniem w umówionym terminie - sprawnie - bezproblemowo.

Jarosław W., Jaworzno, 2012-05-20

Węgiel dobrze się wypala, dłużej zachowuje wysoką temperaturę. Dostawa profesjonalnymi pojazdmi. OCZYWIŚCIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCE.

Grażyna T., Bytom, 2011-12-05
Kupię 1 tonę węgla wraz z dostawą

Składałam reklamację na nasiąknięty wodą węgiel brunatny- zrobiło sie z tego wielkie błotko jednak bez echa;

Łukasz C., Brzeg, 2011-11-13
Kupię ekogroszek Pieklorz Bobrek w ilości 4 tony z transportem

Mineło trochę czasu od zakupu, groszek leżał w kotłowni i się suszył bo strasznie mokry przyjechał w workach i tak oto niestety czuję się oszukany, groszek spala się bardzo słabo, bardzo duże spieki, dużo popiołu, przy pieklorzu bobrek to chyba nawet nie leżał, dodam że oryginalny groszek bobrek pieklorz spala się wyśmienicie (brak spieków, mało popiołu i dużo większa wydajność) ponieważ kolega który ma groszek pieklorz bobrek od innego dostawcy odstąpił mi kilka worków i mogłem porównać.

Mirek G., Międzyrzec Podlaski, 2011-10-12
Kupię 3 tony workowanego po 20-30 kg ekogroszku

Kontakt z firmą bardzo dobry,niestety Ekogroszek otrzymałem mokry,a w składanej ofercie zaznaczałem,że ma być suchy.

Bartłomiej R., Sanok/Załuż, 2011-09-21
Zakup ekogroszku polskiego w ilości 4 tony

Eko groszek dotarł na miejsce Polecam

waldemar a., ŁĘCZYCA, 2011-09-09
Kupię 18-20 Mg ekogroszku o min. 26 kJ/kg

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja - komunikatywność,terminowość,transport,opakowanie na najwyższym poziomie - jeżeli spalanie będzie takie jak wygląd ekogroszku to pozytywna opinia jak najbardziej zasłużona.

KAZIMIERZ B., KATOWICE, 2011-07-02

FIRMA GODNA POLECENIA 100% JAKOSCI,TOWAR ZGODNY Z ZAMOWIENIEM POLECAM!!!

Piotr M., Brzozowa, 2011-07-02
Kupię na próbę 2t ekogroszku

Witam, wszystko w porządku,przesyłka dotarła, niestety groszku jeszcze nie paliłem, na oko suchy i wygląda dobrze. Pozdrawiam

Waldemar O., Legnica, 2011-06-21

Pierwszy raz kupiłem węgiel w tej firmie i szczerze polecam sprzedawcę! Na oko widać, że faktycznie groszek jest z tej kopalni, po prostu pierwsza klasa, (parametry wg kopalni: 30/6/0.80), bryłki pięknie błyszczą, bez zanieczyszczeń z jakimś gorszym węglem i jest suchy (kupiony pod koniec maja).

Eugeniusz K., Zęblewo, 2011-06-19

transakcja przeprowadzona profesjonalnie, wysyłka nastąpiła bezpośrednio do miejsca zamieszkania po potwierdzeniu zamówienia,w ilości i w cenie wcześniej uzgodnionej. "na oko" ekogroszek wydaje się dobrej jakości, wartość opałowa potwierdzi się dopiero w trakcie sezonu. Wg zapewnień sprzedawcy istnieje możliwość reklamacji towaru.

stanisław m., 05-300 minsk maz m.Karolina, 2011-06-06

Solidna firma ,szybka obsługa ,towar dobrze opakowany, dobra komunikacja polecam innym kupującym opał

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 06.06.11 17:16:31.302

Dziękujemy za komentarz polecamy się na przyszłość.…

Sebastian , Bytom, 2011-01-03

szybko i na czas,polecam.

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 26.01.11 19:09:58.752

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.…

Sławomir , Chybie, 2010-10-18

Szybka dostawa, miał bardzo dobrej jakości, polecam wszystkim zainteresowanym

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 26.01.11 19:11:57.851

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.…

andrzej k., wólka k\koniecpola, 2010-10-05

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,mila obsluga,jakosc eco-groszku dobra,polecam.

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 11.10.10 14:21:04.970

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość.…

Łukasz S., ABS Skład Opału, Złotoryja, 2010-09-26
Kupię Ekoret w ilości całosamochodowej

Wszystko ok! Gorąco polecam! Transakcja zrealizowana była zgodnie z rozmowami telefonicznymi. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy.

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 11.10.10 14:29:36.583

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość.…

Ryszard , Wieruszów, 2010-07-16

Bardzo dobry i miły kontakt z pracownikami firmy, dobra komunikatywność , dostęp do aktualnych ofert oraz cenników. Polecam

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 09.08.10 11:09:14.986

Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.…

Michał D., Żory, 2010-06-18

Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zrealizowane już następnego dnia.

SKŁAD OPAŁU SYLWESTER NOWAKOWSKI, 21.06.10 11:55:23.029

Dziękuje za komentarz i polecamy się na przyszłość.…